АВААНГАРД Р ВИНОГРАД
ОПИС
Комплексне концентроване добриво в хелатній формі для живлення рослин біологічно активними речовинами. Використовується під час інтенсивних технологій вирощування для позакореневого підживлення та оброблення саджанців винограду.
- Забезпечує високу ефективність використання елементів живлення на клітинному рівні завдяки активізації обмінних процесів у всіх частинах рослин;
- сприяє кращому розвитку кореневої системи;
- активізує імунітет рослин, а також виконує антистресові та стимулювальні дії, підвищує стійкість до захворювань, холоду таші, хлорозу винограду;
- покращує цвітіння, запилення та плодоутворення;
- компенсує втрати біологічно активних мікроелементів, використовуваних урожаєм;
- наявність поверхнево — активної речовини запобігає змиванню добрива осадами;
- забезпечує повне засвоєння поживних речовин;
- підвищує збільшення врожаю на 15-25%, збільшує вміст вуглеводів, покращує смакові якості ягід.
Склад, г/л:
Азот | Фосфор | Калій | Бор | Залізо | Марганець | Мідь | Цинк | Молибден | Кобальт |
N | P2O5 | K2O | B | Fe | Mn | Cu | Zn | Mo | Co |
30 | 100 | 70 | 6 | 7 | 5 | 3 | 5 | 0,10 | 0,10 |
Амінокислоти, ультрамікроелементи, SO3. Mn, Zn, Cu у хелатній формі з EDTA, Fe — з DTPA.
Форма препарата. Розчинний концентрат.
Сумісність. Сумісний із більшістю водорозчинних добрив і засобів захисту рослин.
Культура | Об'єм розчину, л/га |
Норма витрати, л/га |
Спосіб, час оброблення |
Виноград | не менш ніж 500 | 1,0 - 2,0 | Обприскування за довжини пасинка 15-20 см — перед цвітінням |
Після цвітіння — ягода з горошину | |||
Через 12-15 днів після другого оброблення — перед початком дозрівання ягід | |||
1,0 | Обприскування через 10-15 днів після початку розм'якшення ягід |
Обробка саджанців. Повантажувати на 8-10 годин держака в 1% водний розчин добрива. Робочий розчин не втрачає своїх властивостей під час зберігання, можна використовувати кілька разів.
Загальна інформація. Виноград — вимоглива культура до мінерального харчування, тому добре реагує на застосування позакореневих підживлень. Мікроелементи сприяють накопиченню цукру, ароматичних речовин у ягодах, прискорюють ферментативні процеси та дозрівання врожаю, покращують його смакові якості. Бор позитивно впливає на цвітіння й плодоношення. Застосування бору сприяє переміщенню цукру з листя в ягоди та перешкоджає утворенню «дрібно-кишкових» ягід. Брак заліза призводить до хлорозу. Мідь регулює обмінні процеси в клітинах, підвищує сухо- та морозостійкість, сприяє накопиченню в рослині аскорбінової кислоти, цукру. Цинк підвищує загальну врожайність винограду. Марганець прискорює ріст, покращує цвітіння й плодоношення. Під час внесення кобальту підвищується урожай ягід, їх сахаристість і знижується кислотність. Молібден сприяє синтезу вуглеводів і органічних кислот, підвищує швидкість використання рослиною поглинаючого азоту для синтезу білка.
Упаковка | |
---|---|
Упаковка | Пластикова тара |
Об`єм | 20 л |
Основні атрибути | |
Виробник | УКРАВІТ |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Препаративна форма | Водно-суспензійний концентрат |
- Ціна: 1 745 ₴/каністра